Wednesday, May 12, 2010

Riwayat Hidup

salam..
agak lama juga tak post riwayat hidup disini....maklumlah sibuk dengan Final exam dan MS studio..
insyaAllah july ini..bru start nak renovate studio.org kata, klu nak buat sesuatu tu biar buat betul..insyaAllah akan jadikan ini, 1 bidang kerjaya selain seorang engineer.actually, hari ini baru baik demam..jadi study pn entah kemana..hari nie baru start study ckit2..mula dengan DE pastu Pchem..

utk pengetahuan, sya nk cerita sikit tentang sejak kebelakangn ini..sejak kebelakangn ini..byk sgt kerja..kerja studio, dan kerja sbgai pelajar..kerja studio, bru buat perancangan nak beli instrument utk recording yg baru...insyaAllah, disamping beberapa buah lagu utk dimuatkan dlm album charity..kerja sebagai composer nie perlukan kualiti dalam buat lagu..disamping tu, lirik yg blh menyentuh hati manusia utk kembali kpda pencipta..insyaAllah..beberapa tajuk lagu yg akan dimuatkan dlm album charity kali ini, iaitu begini, seru noktah dan beberapa lagi lagu..insyaAllah msh dlm perancangn utk mskkan bberapa ochestra music dan lagu ala2 hindi..utk lebih penghayatan..nntikan~

selain tu sekrang nie, dok sbk dgn event, event MAKNA unit lgistic..dan event2 yg sma waktu dgnnya..oleh itu, sya kna lebih focus..
syanie org yg suka bercerita, jadi tak hairan lah klu pernah dgr cerita2 saya..bukan nak ckp sya nie baik..tapi selalu nak jadi yg terbaik..hari tu sya nak balik dari UTP,tapi sblomtu beli tiket train jap..selepas beli tu,ada org tahan..seorang lelaki india..dia ckp dik, sya dan my family lapar..dah beberapa hari tak makan..jadi sya ingat nak beri dia 1 ringgit..tapi dia kata 3 ringgit pn ok jugak dik..seluk2 poket ada 10 ringgit..jadi keluarkan duit tu..blm jer habis ckp..lelaki tu ambil duit tu dan ckp terima kasih..sy takkisah..sya faham perasaan dia..sbb sya pn pernah takde duit..mkn pn tak dpt..sya pn tak tau klu dia tipu ke apa ke..tapi Allah sja tau..sya halalkan duit tu..sbb kesian dgn org tu..klu sy berada ditempat itu..bagai mana lah nasib sya yer...

itulah cerita sya sejak kebelakangan ini...insyaAllah nnt sya bercerita lagi...salam
sayang anda semua...especially yg berada didepan skrin~ ;]

wallahutaalaalam~

sharif

No comments: