Tuesday, August 23, 2011

Fail Lagi. :(

Assalamualaikum,
Hari ini, dapat test 2 utk probstat. akhirnya, saya fail lagi, subjek ini, buat kali kedua. :( wah, tak tahu nak buat apa lagi. sedihnya..sedih sebab tak dapat skor, sedih sebab tgk result org lain, semua ok.

Huuh, hanya mampu diam disatu sudut, dan air mata mengalir dipipi. Stressnya, study..Beginilah nasibku, memang sudah tertulis. Begitu, begini, dah la lepas nie nak test thermo. :( Tidaklah boleh ku kenang lah kenang, subahanaAllah..hebatnya~ Merasa juga jadi org gagal nie, kadang2, mcm dah give up jer nak belajar.

Mungkinkah aku akan ulang lagi? subjek..ya Allah, apa yg terbaik oleh mu, itulah yg terbaik utk ku. :(
......

saya nie, sibuk nak tolong org,tapi diri sendiri tak dapat tolong. :(

semoga menjadi kafarah dosa-dosa saya.

mshariffuddin




No comments: